Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

 be eeu dk1x

Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg


I forbindelse med navneændringen vil en række indsatser og hjemmesider, som vi driver under forskellige navne og brands blive samlet på én hjemmeside. Siden er under udvikling, og den står klar i foråret 2019.

Om Business Esbjerg

Business Esbjerg skaber de bedst mulige betingelser for at drive virksomhed, bo, studere og holde ferier og møder i Esbjerg og Fanø Kommuner. Sammen med erhvervslivet inspirerer vi til nye muligheder for udvikling og vækst til gavn for virksomheder og borgere.

Det er vores ambition at være en betroet og professionel samarbejdspartner for vores medlemmer. Vi er til for dem. Samarbejdet tager altid udgangspunkt i vores lokale forankring – med et blik for globale tendenser. Således søger vi muligheder for virksomhederne i deres mål om at udvikle sig og vokse, uanset hvilket udgangspunkt, de har. Vi bidrager samtidig til dagsordenen på et lokalt, regionalt og nationalt niveau – til gavn for vores medlemmer.

Vi vil skabe værdi hver dag. Ikke bare for erhvervslivet, men også for turister, arbejdstagere og studerende. Vores projekter og tilbud, lige fra karrieremesser og turismeprojekter, til ledernetværk og start-up tilbud, skal give værdi, der kan mærkes.

Virkelyst og vækst. Esbjerg means business.

Business Esbjerg står bag:

VisitRibe, VisitEsbjerg, Fanø Turistbureau, Karrieremesse Esbjerg, Leadership Esbjerg, EnergiMetropol Esbjerg, Studiebyen Esbjerg og Work In Offshore.

 

Bliv medlem

Bliv medlem

Netværk og konkrete værktøjer

Som medlem af EEU får du adgang til landsdelens største erhvervsnetværk, samt vejledning og værktøjer til at føre din virksomhed op på næste niveau...

Læs mere om fordelene

Vidste du at...

- Business Esbjerg har ca. 900 medlemmer?

- Ved den årlige nytårskur deltager over 1.200 personer fra private og offentlige virksomheder?

- Iværksættere har gratis medlemskab det første år?

Vidste du at...

Business Esbjerg yder en generel og gratis erhvervsservice for virksomheder.

Vi kommer gerne ud og besøger dig i din virksomhed.

Business Esbjerg er din lokale indgang til offentlige organisationer som stat, region og kommune. Vi har desuden repræsentation i EU.