1dagsvideokursus

Markedsføring med eget kamera behøver ikke dufte af hjemmevideo. Lynkursus gør dig klogere på at bruge videoer i din markedsføring.

”Hvis man ikke har økonomi til at have Jens ansat til at lave instagram-videoer, så må man kunne det selv”!

Sådan begrunder Laila Bro fra Den Gamle Avlsgaard i Ribe, at virksomheden har meldt sig til det kursus i videoer til sociale medier, som Esbjerg Erhvervsudvikling gennemfører den 29. maj.

Her vil Thomas Martinsen, specialist i videoproduktion til sociale medier, gøre deltageren klogere på brugen af video i markedsføringen – både teoretisk og praktisk. Det skal nok finde anvendelse i Ribe, siger Laila Bro:

”Vi tror på, at meget af det, vi arbejder med, fint kan formidles rigtig godt i et mere beskedent set-up. Vi har brug for noget, der kan fungere i hverdagen og i daglig brug, når vi skal holde kontakten med de mennesker, vi er i kontakt med. Det skal være agilt og fleksibelt; ikke et stort apparat. Det vil vi gerne blive bedre til, og vi har meldt os til for at få de kompetencer, der gør os lidt skarpere”, siger Laila Bro.

Kurset er en praktisk indføring i hele processen; fra de overvejelser, man bør gøre sig forud for videoproduktionen, til selve optagelserne, redigering og den afsluttende finish i form af tekst, lyd, speak og meget mere. Forud for kurset vil deltagerne få adgang til et 45-minutters onlinekursus, som skal klæde dem på til at få det maksimale ud af kursusdagen.

Du melder dig til kurset her