2018 02 27 ÅH på EASVBilledtekst: Mere end 220 besøgte Erhvervsakademi Sydvest i forbindelse med Åbent Hus i Studiebyen Esbjerg. Foto: Erhvervsakademi Sydvest.


Lørdag den 24. februar havde de videregående uddannelser i Esbjerg åbnet dørene for interesserede. Det var der mange der benyttede sig af!


1.500 gæster valgte at kigge forbi på en af de fem videregående uddannelsesinstitutioner: SDU, Aalborg Universitet Esbjerg, UC Syd, Erhvervsakademi Sydvest og Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg.

Til Åbent Hus kunne de besøgende møde undervisere, studievejledere og studerende, som stod klar til at svare på alle tænkelige spørgsmål om uddannelserne og studielivet.

Det er blevet en tradition i Esbjerg, at uddannelserne holder fælles Åbent Hus, og det lader til at være en god idé. Sidste år var der 1.200 gæster til arrangementet, men i år mødte 1.500 gæster op.

Håb om flere studerende i Esbjerg
De mange interesserede gæster til Åbent Hus skaber forhåbning om flere studerende i Esbjerg. ”Vi ved fra tidligere undersøgelser, at de gæster, der kommer til Åbent Hus typisk er langt i overvejelserne om at starte på et studie”, siger marketingchef Birgit Bech Jensen.

”Sidste år svarede 62% af de adspurgte til Åbent Hus, at de helt sikkert vil søge ind på en uddannelse i Esbjerg” slutter hun.

På Erhvervsakademi Sydvest var der også flere besøgende end normalt. ”Vi er selvfølgelig rigtig glade for den stigning i antal besøgende vi har haft. Specielt fordi de besøgende var yderst interesserede i vores uddannelser”, udtaler kommunikations- og markedsføringskoordinator Pia Laura Larsen fra Erhvervsakademi Sydvest.

Kontakt
Birgit Bech Jensen, marketingchef i Esbjerg Erhvervsudvikling og ansvarlig for tiltræknings- og fastholdelsesindsatserne i Studiebyen Esbjerg, bbj@eeu.dk, 24 95 16 60.