talentship

Morten Hansen fra elektrikerfirmaet Høgholm A/S startede i virksomheden som lærling og har været der siden. Nu skal han til at overtage ledelsen, men det er ikke sikkert, at man er en god leder, bare fordi, man kender virksomheden og er en dygtig elektriker.

Derfor har Morten søgt mere indsigt i udfordringen som leder og har deltaget på TALENTSHIP Esbjerg, som arrangeres af Esbjerg Erhvervsudvikling.
Det kan være en udfordring i en virksomhed at udvikle og fastholde de dygtige og talentfulde medarbejdere. Virksomhederne har behov for at kunne tiltrække og fastholde de allerbedste, så ledelsen og udviklingen af dem sikres.

Esbjerg Erhvervsudvikling møder hvert år mange virksomheder, som kæmper med at holde fast i ledelseskompetencerne. På den baggrund tog Esbjerg Erhvervsudvikling initiativet til at skabe et udviklingsforløb for talenter, som skal klæde dem på til at blive ledere.

Deltagerne skal være klar til forandring og tilbydes desuden individuel sparring med en erhvervspsykolog:
”Under den individuelle sparring har jeg sammen med erhvervspsykologen arbejdet med mig selv. Jeg har fået øjnene op for, at der er forskellige måder at kommunikere, og høre en samtale på, og jeg er blevet opmærksom på mine personlige styrker og svagheder”, siger Morten Hansen.

Alt i alt er Morten Hansen tilfreds med sin deltagelse i TALENTSHIP Esbjerg.
Han fortsætter: ”Det har givet mig redskaber og indsigt i mig selv som leder. Jeg vil gerne lægge så meget ansvar over på den enkelte medarbejder som muligt, så jeg kan fokusere mere på ledelse og udvikling af virksomheden. Det skal jeg fortsat øve mig på.”

Fakta om Talentship Esbjerg
Der starter nyt forløb op d. 22. maj, du kan se det fulde program her.

Talentprogrammet faciliteres og coaches fra start til slut af Christian Hjermind, HjermindLINK og erhvervspsykolog Gert Barslund. Christian har en fortid i håndboldens verden på allerhøjeste niveau, og arbejder i dag med mange store virksomheder omkring talent- og lederudvikling. Gert har ud over sit arbejde som erhvervspsykolog i en årrække arbejdet med talentudvikling i store og små virksomheder – både på individ- og team-niveau.

Ud over den individuelle sparring er der i forløbet fokus på mere klassiske discipliner som teambuilding og samarbejde, strategisk forståelse og handlekraft samt forandringsparathed, innovation og kommunikation.

Læs mere om forløbet her.