Susanne

Esbjerg Erhvervsudvikling har ansat den 47-årige Susanne Nordenbæk som ny direktør. Susanne kommer fra en stilling som Chef for Turisme- og Oplevelsesøkonomi hos Dansk Erhverv.

- I samarbejde med et rekrutteringsfirma har vi været bredt omkring for at afsøge markedet for egnede kandidater til jobbet som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling, og det har været en spændende rejse, udtaler bestyrelsesformand Flemming N. Enevoldsen, og fortsætter: Ansættelsesudvalget har mødt en række meget relevante og dygtige kandidater, og i dette stærke felt er vi glade for at valget faldt på Susanne Nordenbæk.

Susanne kommer med mange års erfaring fra erhvervs- og turismeorganisationer (Dansk Erhverv og VisitDenmark) og har dermed en meget relevant erfaring med at fremme medlemmers interesser og muligheder. Samt at markedsføre Danmark i udlandet - New York og London - hvor hun har boet og arbejdet.

- Jeg ser frem til at stå i spidsen for Esbjerg Erhvervsudvikling og Business Region Esbjerg. Byen udmærker sig allerede som den førende energimetropol i Danmark, og der er store ambitioner om at blive landets tredje vækstcenter, så det er en spændende udfordring. Der er gang i mange spændende tiltag i det sydvestjyske, og jeg glæder mig til at lære medlemmerne at kende og blive en del af lokalmiljøet, og ikke mindst være med til at indfri regionens potentiale sammen med teamet, siger Susanne Nordenbæk.

Foruden jobbet som direktør for Esbjerg Erhvervsudvikling tiltræder Susanne også som direktør for Business Region Esbjerg (BRE), idet jobbet med at lede og drifte BRE er udlagt til Esbjerg Erhvervsudvikling.

Susanne Nordenbæk er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, og har en uddannelse i international markedsføring fra London. Susanne bor i dag på Frederiksberg, men flytter til Esbjerg i starten af det nye år.

Susanne starter i jobbet den 19. februar 2018, hvor der bliver et overlap med den nuværende direktør, Tom L. Nielsen, der som tidligere annonceret har valgt at gå på pension med udgangen af februar måned 2018.

Yderligere information:
Bestyrelsesformand Flemming N. Enevoldsen – 4043 1303
Susanne Nordenbæk – 2938 0839