Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

CPMG 01 1

Ved Børsens kåring af Gazellevirksomhederne 2018, som fandt sted d. 14. november, var hele 44 Esbjerg-virksomheder at finde på listen. Det er en markant stigning fra de 26, som var på listen sidste år. En Gazellevirksomhed vækster markant mere end andre virksomheder, og vi vil over de kommende uger sætte fokus på hvad forskellige af årets ’Gazeller’ har foretaget sig for at opnå den stærke vækst.

At blive kåret som Gazellevirksomhed er noget særligt. At være allerøverst på vækstlisten og præstere en vækst på mere end 800% over 4 år er derfor helt usædvanligt. Sådan en virksomhed er CPMG Construct ApS.

CPMG Construct ApS har eksisteret siden 2005 og har udviklet sig fra at beskæftige sig med specifikke mureropgaver til at udføre hoved- og totalentrepriser, samt udvikling af ejendomme. For bedre at kunne styre væksten valgte virksomheden i 2014 at ændre strategien og igen fokusere på de ”gamle dyder” og virksomhedens kernekompetence; det gode murerarbejde i høj kvalitet. Ligeledes har CPMG Construct målrettet arbejdet med at geare virksomheden til vækst ved at ansætte kompetente mellemledere, effektivisere teams og prioritere gode medarbejderforhold højt. Et vigtigt element i den nye strategi har ligeledes været et stærkt fokus på digitaliseringen af virksomheden for fremadrettet at stå konkurrencedygtigt i markedet.

Opgavebogen er fyldt op

Disse tiltag har betydet, at CPMG Construct ApS har en god ordrebog og der kan ses langsigtet på opgaveporteføljen, hvilket betyder, at virksomhedens medarbejdere har udsigt til arbejde flere år frem.

”Vores medarbejdere er glade for den sikkerhed, som en fyldt ordrebog giver. Vi ansætter ikke til enkelte projekter, men ved, at vi har opgaver og projekter helt frem til 2021. Det kan medarbejderne godt lide”, siger murermester og ejer Morten Gram.

Rødder i Esbjerg

Ledelsen i CPMG består af Morten Gram, der er murermester og Christian Rytter Petersen, der har en baggrund som revisor. Det giver en stærk topledelse hvor forskellige faglige og personlige styrker supplerer hinanden godt. Begge ejere er født og opvokset i Esbjerg, og trods opgaver i hele landet, føler de sig tæt knyttet til området her.

”Det er her, vi kommer fra, det er her vi bor, og her hovedparten af vores medarbejdere bor. Så selvom vi har opgaver i København og mange andre steder, så er det helt sikkert, at vi bliver her”, siger Christian Rytter Petersen.

En lys fremtid

Fremtiden ser lys ud for CPMG Construct ApS, der mærker stor søgning fra nye kunder, der anerkender virksomhedens omstillingsparathed og evne til at løfte større og større opgaver. Virksomhedens ledelse følger en klar strategi, som også indebærer, at man i fremtiden bevæger sig ind på helt nye forretningsområder.

Vi ønsker CPMG Construct ApS tillykke med udnævnelsen som Årets Gazellevirksomhed i Sydvestjylland.