Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

WEB EEU Karrieremesse 2018 006De seneste tre år har Niels Winther & Co sluttet sig til de cirka 50 virksomheder, som har en stand på Karrieremesse i Esbjerg. Foto: Red Star Photo


”Det er et rigtig godt sted for os, fordi vi kan hilse på kandidater, vi ikke møder af de traditionelle kanaler”, siger direktionsassistent Hanne Brøchner, Niels Winther & Co.

”Den typiske vej ind i shipping er trainee-vejen og udvikling derfra. Det er der meget godt at sige om, men vi har også brug for at kunne rekruttere fra den anden side – dem, der har en anden baggrund og andre kompetencer. På Karrieremessen har vi mulighed for at møde profiler, vi ellers ikke møder. Eksempelvis akademikere, som kan noget med økonomi, kvalitet eller andet”, siger Hanne Brøchner.

Messen giver anledning til, at kandidater, som ikke nødvendigvis søger job, og virksomheder kan hilse på under andre former en end jobsamtale:

”Messen er en god ramme til at føle hinanden an på en uformel måde. Vi kan mærke, om der er kemi, den rigtige fornemmelse, oplevelsen af drive – og kandidaten kan fortælle, hvad hun kan og være med til at skabe sit eget job. Vi har flere eksempler på, at vi under samtale finder det rigtige match og bagefter former det job, vedkommende skal arbejde i”, siger Hanne Brøchner.