Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

digitalisering nyhed

Med øget digitalisering, sættes der øgedes krav til virksomheder, der skal imødekomme flere og flere krav, både fra forbrugerne, kunder og leverandører, men også fra det offentlige. Og derudover, er der flere konkurrencemæssige fordele at være foran i digitaliseringskapløbet.

I foråret 2018 sætter Esbjerg Erhvervsudvikling fokus på digitalisering. Det gør vi for at hjælpe vores medlemmer godt på vej, og til at få sat digitalisering endelig på dagsordenen i virksomheden.

Der afholdes kick-off på temaet til Esbjerg Erhvervsudviklings generalforsamling d. 21 marts, hvor Jan Damsgaard professor, chef for center for digitalisering på CBS og medlem af regeringens disruptionsråd, kommer også fortæller os hvordan og hvorfor vi skal igen med digitalisering.

Herefter vil der i løbet af foråret være arrangementer som spænder vidt, og dækker mange områder indenfor emnet. Vi vil også tage fat i virksomhedernes mulighed til at opnå støttemidler indenfor området.

Du kan se et overblik over arrangementer her på hjemmesiden og i denne folder.