Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Folkemødet på Bornholm i juni måned er gennem årene blevet det største politiske arrangement i Danmark, som tiltrækker op mod 100.000 borgere, politikere, virksomheder, institutioner og interesseorganisationer fra hele Danmark og udlandet til 4-dages debat om relevante samfundsemner.

Der har også været stor interesse fra Business Region Esbjerg området, hvor mange er taget turen til Bornholm for at deltage i denne unikke demokratiske tradition, hvor borgerne kan møde de politiske beslutningstagere i øjenhøjde og deltage aktivt i den politiske proces.

Esbjerg Lufthavn har derfor det seneste år arbejdet på at tilbyde en direkte rute fra Esbjerg til solskinsøen. Et arbejde som har været succesrigt, og lufthavnens ledelse er glade for at det i samarbejde med DAT og Business Esbjerg i perioden 12 – 16 juni er lykkedes at sikre daglig afgang til Rønne.

”Vi er glade for at kunne tilbyde en ekstra service til erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra området. Tiltaget passer rigtig godt til vores strategiske fokus med at øge aktiviteten i Esbjerg Lufthavn”, udtaler John Nielsen, lufthavnschef Esbjerg.

Business Esbjerg glæder sig også over DAT’s initiativ.
”Jeg skal selv til folkemødet i år og glæder mig over den direkte rute. Det giver værdi at deltage i Folkemødet, da der både er mulighed for at påvirke den politiske debat til fordel for Esbjerg-området, og samtidig er der mulighed for at møde en masse relevante beslutningstagere og meningsdannere i løbet af kort tid”, udtaler Susanne Nordenbæk, direktør Business Esbjerg.

Yderligere informationer kan findes på DAT’s hjemmeside, hvor billetterne til den hurtige vej til Bornholm kan bookes. https://dat.dk/

For Esbjerg Lufthavn skrives der med direkte flyvning til Rønne historie, og man glæder sig i lufthavnen til at byde alle velkommen.

Flytiderne er således:
Onsdag d. 12.6
Afgang Esbjerg kl. 12.00 - Ankomst Rønne kl. 13.15

Torsdag d. 13.6 
Afgang Esbjerg kl. 12.00 - Ankomst Rønne kl. 13.15
Afgang Rønne kl. 13.45 - Ankomst Esbjerg kl. 15.00

Fredag d. 14.6
Afgang Esbjerg kl. 8.00 - Ankomst Rønne kl. 9.15
Afgang Rønne kl. 9.45 - Ankomst Esbjerg kl. 11.00

Lørdag d. 15.6
Afgang Esbjerg kl. 8.00 - Ankomst Rønne kl. 9.15
Afgang Rønne kl. 9.45 - Ankomst Esbjerg kl. 11.00

Søndag d. 16.6
Afgang Esbjerg kl. 8.00 - Ankomst Rønne kl. 9.15
Afgang Rønne kl. kl. 9.45 - Ankomst Esbjerg kl. 11.00

 

Mere information om Folkemødet og programmet kan se på https://folkemoedet.dk/

Kontakt:

John Nielsen  
Lufthavnschef, Esbjerg Lufthavn 
Tlf. 76 12 14 01 
jon12@ekeb.dk  

Susanne Nordenbæk
Direktør Business Esbjerg
Tlf. 29 38 08 39
sun@businessesbjerg.com