Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Casper Edens 1 nyhed hp
Spring ud i det: Digital markedsføring kan læres!

Da Casper Edens i 2015 begyndte at levere ydelser indenfor digital markedsføring, var det småt med genklangen hos de potentielle kunder. De kunne ikke rigtigt se ideen.

I dag leverer de 11 fuldtidsmedarbejdere i Casper Edens virksomhed SeoService synlighed på nettet til en kundegruppe med produkter så variererede som staldinventar, advokatbistand og medicinaludstyr.

”Digital markedsføring har et potentiale for de fleste. Og det er ikke så vanskeligt. Den digitale berøringsangst er større, end den behøver at være”, siger Casper Edens.

Strategi hjælper
Det handler primært om tilstedeværelse i kundernes bevidsthed og om dialog med kunderne. Begge dele kræver, at man er på dupperne og bruger de muligheder, der er. Det er vi ikke lige gode til:

”Der er stor forskel på, hvor parate vi er til at være tilstede digitalt. Nogle detailhandelsbutikker har været gode til at gribe de digitale muligheder, eksempelvis tøj- og skobutikker. Andre prøver det af uden succes og dropper det igen, ofte fordi man glemte at tænke formålet ordentligt igennem”, siger han.

Omtanke og planlægning skal nemlig til. Når man ved, hvad man vil opnå, og man tænker den digitale markedsføring ind i øvrig markedsføring, så virker det, siger Casper Edens:
”Digital markedsføring kan have stor effekt, og gerne sammen med andre indsatser. Nogle gange er det busreklamen eller annoncen i ugeavisen, der gør, at de kan huske dig og klikker på dig, når de ser dig på nettet”, siger han.

FAKTA
Casper Edens gæster Esbjerg den 4. og 7. juni som en del af Esbjerg Erhvervsudviklings digitale temarække. Her underviser han Facebook grundlæggende, og avanceret, samt i remarketing og retargeting.

Ordliste:
SEO – search engine optimization, søgemaskineoptimering
SEO bidrager til at placere dig højt på søgemaskiner som fx Google. Med SEO kan du sikre, at dine kunder finder dig, når de søger på ydelser, du leverer.
SEO skal vedligeholdes, da det ellers over tid mister den gavnlige effekt.

Adwords, søgemaskineoptimering
Med Google Adwords betaler du Google for at blive vist i toppen af siden, når nogen søger på produkter, du har. Google Adwords afregnes efter pris per klik – den, der vil betale mest for at blive klikket på, ligger øverst.