Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

2330 UC Syd Aabent hus Uddannelser Studiebyen Esb feb19 4

Business Esbjerg inviterede, sammen med de videregående uddannelsesinstitutioner, kommende studerende til Åbent Hus på fem videregående uddannelsesinstitutioner i Esbjerg. Det unikke samarbejde om fælles Åbent Hus har mange år på bagen, og interessen bliver ikke mindre med årene. Denne gang kiggede 1.372 gæster forbi. Vi håber, at de alle fandt deres drømmeuddannelse og søger ind på en af vores videregående uddannelser.

De mange gæster, der havde valgt at bruge lørdagen på at blive klogere på deres uddannelsesvalg, kunne både møde studerende, undervisere og studievejledere, som stod klar til at svare på alle tænkelige spørgsmål om uddannelserne og studielivet.

Følgende institutioner holdt dørene åbne: UC SYD, Erhvervsakademi Sydvest, SDU Esbjerg, Aalborg Universitet Esbjerg og Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg.

En snak om studielivet

Studiebyen Esbjergs kampagneteam var repræsenteret på de fem institutioner, hvor de bevæbnede med ”goodie-bags” og godt humør, stod klar til at snakke med gæsterne om studielivet i Esbjerg.

Det betyder meget for de potentielle studerende, at de kan se sig selv bo og studere i byen. Derfor er det vigtigt, at vi kan give dem et samlet billede af mulighederne i Esbjerg, og fortælle om alt det der sker uden for selve studierne.

På Erhvervsakademi Sydvest var det Tobias Kleis, der havde fornøjelsen af at være Studiebyen Esbjergs repræsentant. Tobias stod klar ved udgangen, og fik sig en snak med mange af gæsterne om livet som ung studerende i Esbjerg.

”Jeg havde 150 goodie-bags med, og de blev alle sammen delt ud inden Åbent Hus arrangementet var ovre. Det var fedt at være med til arrangementet, og der var en oprigtig interesse for høre mere om studiemiljøet i Esbjerg. Jeg er selv studerende her i Esbjerg, og bruger byen meget, så det var fedt at jeg kunne tale ud fra mine egne erfaringer, når de kommende studerende skulle høre mere om livet i Esbjerg”, udtaler Tobias Kleis.

Studiebyen Esbjerg er et samarbejde mellem Business Esbjerg, UC Syd, Erhvervsakademi Sydvest, Aalborg Universitet Esbjerg, SDU, Fredericia Maskinmesterskole Esbjerg og Syddansk Musikkonservatorium, som markedsfører studiemulighederne i Esbjerg og arbejder for fastholdelse af de studerende.