Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Erfarne erhvervsfolk giver deres viden videre

Alle virksomheder kan få brug for sparring til en fremtidig strategi eller vækstplan, og en af løsningerne til denne udfordring kan afhjælpes via Esbjerg Erhvervsudviklings mentorordning, hvor virksomhederne kan benytte sig af at få tilknyttet en erfaren, lokal mentor.

Målet med ordningen er at benytte mentorernes erfaringer fra erhvervslivet, og således hjælpe og udvikle andre virksomheder i Esbjerg Kommune.

Mentorerne har erfaring fra forskellig områder, og vi forsøger at sammensætte virksomheder, vi forsøger at sammensætte virksomheder og mentorer på en måde, så du får mest muligt ud af samarbejde. 

Mentorerne har erfaringer fra forskellige områder, og vi forsøger at sammensætte virksomheder og mentorer på en måde, så du får mest ud af samarbejdet.

Din mentor kan være med til at sikre, at du holder fokus på de områder, som er vigtige for at din nye virksomhed kommer ud over rampen til fremtidig vækst. Mentoren vil stille de udfordrende spørgsmål, og bistår generelt med råd og vejledning.

Mentorforholdet er tidsbegrænset, men mentor og virksomhed kan, uafhængigt af Esbjerg Erhvervsudvikling, indbyrdes aftale at forlænge samarbejdet.

Mentor-ordningen er gratis for virksomheder, der er medlem af Esbjerg Erhvervsudvikling.

Se her hvem der er mentore for Esbjerg Erhvervsudvikling

Retningslinjer for mentorordningen

For mere info

 Erhvervskonsulent
 Gert Laustsen
 Tlf.dir.: 36 97 35 12
 Tlf.: 75 12 37 44
 mail: gla@eeu.dk

Bliv kontaktet

Iværksætter vejledning

Vi afholder hvert år mere end 300 samtaler med iværksættere. Vil du tale med en konsulent om din nye virksomhed?

Tryk her for mere information

Bliv medlem

Bliv medlem

Netværk og konkrete værktøjer

Som medlem af EEU får du adgang til landsdelens største erhvervsnetværk, samt vejledning og værktøjer til at føre din virksomhed op på næste niveau...

Læs mere om fordelene