Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Som medlem af Esbjerg Erhvervsudvikling støtter du områdets udvikling, og sikrer at erhvervslivet har sin egen og uvildige lokale interesseorganisation.

Vores service tager udgangspunkt i 3 kategorier:

  • Sparring og vejledning
  • Skabe netværk og viden
  • Det lokale erhvervsklima

Esbjerg Erhvervsudvikling tilbyder blandt andet målrettet sparring, rådgivning angående lokale netværker, 4 årlige iværksætterkurser, finansieringsmuligheder og mentorordninger. Ydermere tilbyder Esbjerg Erhvervsudvikling iværksætterhuset Start-up Esbjerg, som indebærer de vigtigste faciliteter til iværksættervenlige priser.

Derudover er Esbjerg Erhvervsudvikling din lokale indgang til offentlige institutioner - både nationale og internationale. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker vejledning i forhold til Esbjerg Kommune, Region Syddanmark eller nationale institutioner. Vi er også din lokale indgang til EU og andre internationale institutioner.

Vi yder en generel og gratis erhvervsservice for virksomheder. Uanset hvilke problematikker eller spørgsmål, du har, er du altid velkommen til at ringe på 75 12 37 44. Vi kommer også gerne ud og besøger dig i din virksomhed.