Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

I Esbjerg Erhvervsudvikling arbejder vi fokuseret på at hjælpe virksomheder med at få skabt overblik over vejen fra strategi til bundlinje. Sammen med den enkelte virksomhed ser vi på hele værdiskabelsen fra den lagte strategi, de udarbejdede handlingsplaner og de anvendte ledelsesprincipper, over til det opnåede resultat.

Vi kan udfordre og spotte din virksomheds uudnyttede vækstpotentialer. Sammen med dig lægger vi en plan for yderligere vækst i din virksomhed og vi finder de rigtige ressourcepersoner/virksomheder til, at løse din vækstudfordring.

Hos Esbjerg Erhvervsudvikling ser vi strategi og ledelse i en sammenhæng. Strategi er den langsigtede plan for at nå et fastlagt mål for sin virksomhed. Ledelse er den måde hvorpå lederen/ledelsen påvirker virksomheden, i retning af det fastlagte mål. Begge dele er afgørende, når de forventede resultater skal sikres på bundlinjen.

 

 

Få overblik over offentlige støtteordninger

På Vækstguiden kan du nemt og overskueligt danne dig et overblik over offentlige støtteordninger, som kan være relevant for dig og din virksomhed.

Læs mere på vaekstguiden.dk

Væksthjul

Med en vækstanalyse kan du i samarbejde med vores erhvervskonsulenter skabe dig et 360 graders overblik over din virksomhed.

 

Se mere her

Kontakt os

- Husk at du altid kan kontakte os på
75 12 37 44.

- Ved du hvem du skal i kontakt med, så find kontaktoplysninger her.

Vidste du at...

Business Esbjerg yder en generel og gratis erhvervsservice for virksomheder.

Vi kommer gerne ud og besøger dig i din virksomhed.

Business Esbjerg er din lokale indgang til offentlige organisationer som stat, region og kommune. Vi har desuden repræsentation i EU.