Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Karrierepartnerskab er et samarbejde mellem en række lokale virksomheder og Esbjerg Erhvervsudvikling om sammen at tiltrække relevant arbejdskraft til de deltagende virksomheder.

Tiltrækningen foregår gennem kampagner og tiltag, rettet mod relevante målgrupper, der tager udgangspunkt i tre ting:

• De konkrete, ledige stillinger, partnervirksomhederne har.
• De muligheder, partnervirksomhederne mere bredt repræsenterer for kandidater.
• EnergiMetropol Esbjerg som et relevant og interessant sted at arbejde og bosætte sig.


Indhold i Karrierepartnerskabet

Deltagelse i job- og karrieremesser
Gratis deltagelse for Karrierepartnere på Karrieremesse Esbjerg, der er en karrieremesse for alle studerende i området og fra Kolding, Odense og Århus. Normalprisen for deltagende virksomheder er 5.500 kr.
Vi deltager desuden på en række job- og karrieremesser og formidler budskaberne om Karrierepartnerne og de aktuelle ledige stillinger, de hver især har. Til messerne inviteres alle Karrierepartnerne til selv at deltage på den fælles stand.

Karrieredagene
Karrieredagene er Danmarks største jobmesse for højtuddannede, der enten er i gang med sidste del af studiet, eller lige er dimitteret. Vi deltager på Karrieredagene i Aalborg, Århus, Odense og København.

Jobtræf
Jobtræf arrangeres af ingeniør højskolerne i Århus, og det tekniske fakultet på SDU. Så dette er en god mulighed for at møde ingeniører og maskinmestre. Vi deltager på Jobtræf i Århus og Odense.

DSE messer
DSE (De Studerendes Erhvervskontakt) er en studenterforening, der har til formål at formidle kontakt mellem studerende og erhvervslivet. DSE arrangerer to årlige karrieremesser. Deltagerne er hovedsageligt ingeniør studerende, og nyligt dimitterede ingeniører. Vi deltager på DTU i Lyngby og i Gigantium i Aalborg.

Uddeling af Kandidatpakker
Karrierepartnere modtager kandidatpakker til fri uddeling til kandidater, som ikke er bosat i Esbjerg kommune. Pakkerne indeholder informationsmateriale og et gavekort til en oplevelse et sted i området.

Modtagelse af CV’er fra interesserede kandidater
Fra energimetropol.dk indhentes og udsendes de senest uploadede CV’er en gang om måneden til Karrierepartnerne. Siden har årligt mere end 80.000 unikke besøgende og knap halvdelen af disse går til joblisten, hvor Karrierepartnerne er repræsenteret med deres ledige stillinger og logo.

Energi Metropol Magasin
EnergiMetropol Magasinet fortæller de gode historier om livet i Esbjerg kommune og udsendes til ingeniører, maskinmestre og mange andre. I 2016 udkommer magasinet i september. Der udkommer desuden en engelsk version af magasinet i december. Karrierepartnerne modtager automatisk 10 stk. ved udgivelsen og kan rekvirere flere magasiner ved yderligere behov.

Netværk med fokus på tiltrækning
Sammen med en række lokale virksomheder inviteres Karrierepartnerne til at deltage i 4-5 årlige netværksmøder med fokus på rekruttering og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft til området. Her deltager også kommunens bosætningskoordinator og Jobcentret.

Karrierenetværk for unge medarbejdere
Alle unge medarbejdere under 35 i vores partnervirksomheder inviteres til fire årlige netværksarrangementer. Der er fokus på både fagligt indhold og sociale relationer. 

Yderligere information
Birgit Bech Jensen, marketingchef i Esbjerg Erhvervsudvikling, bbj@eeu.dk, 24 95 16 60.

For mere info

Birgit65x84px1

Marketingchef
Birgit Bech Jensen
Tlf.dir.: 36 97 35 04
Tlf.: 24 95 16 60
Send mail

Se de ledige stillinger

Se listen med de mere end 100 ledige stillinger på EnergiMetropols hjemmeside. Listen opdateres dagligt.

 Se joblisten her