Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

ESKAN - karrierenetværk

ESKAN - karrierenetværk
Information
Unge KP-ansatte:   0,00 kr.
Andre medlemmer :   250,00 kr.
Ikke medlemmer:   500,00 kr.
Tirsdag 19. Marts 2019
klokken 16.00 - 19.00
Syddansk Musikkonservatorium, Kirkegade 61, Esbjerg - Koncertsalen

Kontaktperson:
Mette Hynding
mhy@businessesbjerg.com

Præsentationsteknik der virker!

Bliver du nervøs, når du skal præsentere? Ved du, at man ubevidst kan sende modsigende signaler med sit kropssprog under en præsentation? Hvordan håndterer du at komme ud af en ubehagelig situation midt i en præsentation?
Det er en kendsgerning at det kan være en udfordring at lave en præsentation foran et publikum – endda for erfarne oplægsholdere. Uanset antallet af tilskuere og hvor godt vi kender dem. Ofte handler det om, at vi som mennesker har et ønske om ikke at begå fejl foran andre.

Med foredraget ”Præsentationsteknik der virker” får du på kort tid helt konkrete metoder til at forbedre din præsentationsteknik. Derefter vil du være klædt 100% på til din næste præsentation.

Vigtigt: Ingen bliver hevet op på scenen og foredraget indeholder ingen interaktive øvelser. Derimod vil du kunne sidde stille og roligt i din stol og blive bombarderet med ny viden og anvendelige værktøjer.

Kristian Koch er en af Danmarks mest benyttede foredragsholder og coach som både hjælper erhvervsfolk og musikere i at formidle troværdige og fængende budskaber. Kristian holder foredrag for erhvervslivet omkring kropssprog og menneskers bevidste og ubevidste signaler og coacher i forbindelse med interne og eksterne præsentationer. Kristian Kochs ekspertise bygger på en baggrund som skuespiller og over 12 års erfaring med rådgivning af musikere og erhvervsfolk.

Om ESKAN - Esbjergs Karrierenetværk
Esbjergs Karriere Netværk er et tilbud til medarbejdere under 35 år i de virksomheder, der er Karrierepartnere (KP) hos Business Esbjerg.
Formålet med karrierenetværket er at bringe unge fra det esbjergensiske erhvervsliv sammen. Gennem faglige og sociale arrangementer er der mulighed for networke, erfaringsudveksle og få gensidig faglig sparring.

Der bliver afholdt fire årlige møder, hvor det sociale og faglige bliver blandet med virksomhedsbesøg, foredrag og debatter.

Om Karrierepartnere (KP)
Karrierepartnere er lokale virksomheder, som bidrager særligt til Business Esbjergs indsatser for at tiltrække og fastholde højtuddannede medarbejdere i området. Der er 13 Karrierepartnervirksomheder. Læs mere om dem HER.