Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg - The Captains Strategies

Leadership Esbjerg - The Captains Strategies
Information
Onsdag 24. April 2019
klokken 7.30 - 10.00
Sted følger

Kontaktperson:
Karsten Rieder
kar@eeu.dk

“Jeg tror på at vi allerede har alle de ressourcer der skal til for at lykkes med de udfordringer vi møder i livet. Men der er ressourcer som venter på at blive fundet frem og taget i brug. Det gælder for dem der arbejder i vores organisation og for os som er deres leder — the crew and the captain “. — Lasse Zäll


Lasse fortæller om sit arbejde som “Sparring Partner for Captains” og om “Winning Strategies for Captains and their Crew”.


Du kan regne med at få en inspirerende fortælling om Lasses erfaringer gennem mere end 30 år som coach og sparringpartner for Captains.


Nogle af Lasses sparring erfaringer med henblik på at udvikle vinderstrategier:
Topledere i LEGO, Novo Nordisk, COOP, Jyske Bank, Tele Danmark — og i Vest. og Sydjylland: Velfac, Sagro, Herning Kommune, Haderslev Kommune, Herning BlueFox, Skjern Håndbold m.fl.

 


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så kontakt Karsten Rieder på kar@eeu.dk