Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

HR netværksmøde 3: Oplæg om rekruttering af Lars Lundmann

HR netværksmøde 3: Oplæg om rekruttering af Lars Lundmann Tilmeld
Information
Onsdag 11. September 2019
klokken 8.00 - 10.00
Sikkerhedsstyrelsen, Nørregade 63, 6700 Esbjerg

Kontaktperson:
Birgit Bech Jensen
bbj@businessesbjerg.com

Lundmann Web 12

”Nej, du har ikke brug for en kandidat med det ”rigtige CV”

Lars Lundmann vil til dette netværksmøde illustrere de grundlæggende antagelser som gør de fleste rekrutteringer yderst problematiske. Foredraget ”Personvurderinger – et levn fra fortiden” tager afsæt i resultaterne fra Lundmanns ph.d. og gennemgår de udfordringer og problemer der er ved at bruge den traditionelle rekrutteringsmetode, og kommer med en række alternativer hertil.

Lars Lundmann er direktør for konsulenthuset LUNDMANN, som leverer unikke og højt specialiserede løsninger indenfor rekruttering og fastholdelse. På baggrund af forskningserfaring og den allernyeste viden skaber LUNDMANN et paradigmeskifte indenfor rekruttering.

Om netværket

HR netværket i Business Esbjerg inviterer HR ledere til fire årlige netværksmøder med input og sparring om tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft. Til hvert møde tages et relevant emne op. Derudover er der mulighed for at udveksle erfaringer bredt. Det overordnede tema for møderne i 2019 er rekruttering.

Netværket er forbeholdt HR ledere, der arbejder med tiltrækning og rekruttering til egen virksomhed. Det er gratis at deltage i netværket, og vi starter alle møder med fælles morgenmad.