Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

HR netværksmøde 2: Oplæg om rekruttering af Morten Ballisager

HR netværksmøde 2: Oplæg om rekruttering af Morten Ballisager Tilmeld
Information
Tirsdag 7. maj 2019
klokken 8.00 - 10.00
BOSCH - Holger Christiansen, Hedelundvej 13, 6705 Esbjerg

Kontaktperson:
Birgit Bech Jensen
bbj@businessesbjerg.com

morten ballisager

Morten Ballisager inspirerer til din rekruttering.

Rekruttering har altid været en svær, men altafgørende kunst, og det er kun blevet sværere nu hvor konjunkturerne stiger, arbejdsløsheden falder og der bliver større og større konkurrence om de dygtige medarbejdere. Derfor har vi i HR-netværket i 2019 valgt at have fokus på rekruttering.

På mødet vil direktør for Ballisager, Morten Ballisager, give inspiration til din rekrutteringsindsats. Hvorfor går pusten af traditionel rekruttering? Employee advocacy, hvorfor og hvordan? Hvad tænder din kommende medarbejder på? Sådan rekrutterer du i 2019!

Om netværket

HR netværket i Business Esbjerg inviterer HR ledere til fire årlige netværksmøder med input og sparring om tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft.

Til hvert møde tages et relevant emne op. Derudover er der mulighed for at udveksle erfaringer bredt. Det overordnede tema for møderne i 2019 er rekruttering af højtuddannet arbejdskraft.

Netværket er forbeholdt HR ledere, der arbejder med tiltrækning og rekruttering til egen virksomhed. Det er gratis at deltage i netværket, og vi starter alle møder med fælles morgenmad.