Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

HR netværksmøde 1: Rekruttering

HR netværksmøde 1: Rekruttering
Information
Fredag 1. Marts 2019
klokken 8.00 - 10.00
Esbjerg Vandrehjem, Gl. Vardevej 80, Esbjerg

Kontaktperson:
Birgit Bech Jensen
bbj@businessesbjerg.com

Rekruttering har altid været en svær, men altafgørende kunst, og det er kun blevet sværere nu hvor konjunkturerne stiger, arbejdsløsheden falder og der bliver større og større konkurrence om de dygtige medarbejdere.

Derfor har vi i HR-netværket i 2019 valgt at have fokus på rekruttering.

På mødet vil marketingchef ved Business Esbjerg, Birgit Bech Jensen, præsentere Business Esbjergs tilbud til medlemmerne, og præsenterer hvilke indsatser der arbejdes med fra Business Esbjergs hånd, for at tiltrække højtuddannet arbejdskraft til kommunen.

Vi får besøg af repræsentanter fra Akademikernes A-kasse, Esbjerg Kommunes Tilflytterservice, Work Live Stay og Work In Denmark som fortæller om de mange muligheder I har ved at bruge dem.
De er dagligt i kontakt med højtuddannet arbejdskraft, som søger efter det rette sted at arbejde.

På mødet vil der også blive plads til at høre om de forskellige udfordringer I ligger inde med, i forhold til tiltrækning- og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft. Denne viden er meget vigtig at dele, da det er på denne måde, at Business Esbjerg kan tilrettelægge indsatsen.

Om netværket

HR netværket i Business Esbjerg inviterer HR ledere til fire årlige netværksmøder med input og sparring om tiltrækning og fastholdelse af højtuddannet arbejdskraft.

Til hvert møde tages et relevant emne op. Derudover er der mulighed for at udveksle erfaringer bredt. Det overordnede tema for møderne i 2019 er rekruttering af højtuddannet arbejdskraft.

Netværket er forbeholdt HR ledere, der arbejder med tiltrækning og rekruttering til egen virksomhed. Det er gratis at deltage i netværket, og vi starter alle møder med fælles morgenmad.