Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Google Adwords - begynder

Google Adwords - begynder
Information
Medlemmer:   400,00 kr.
Ikke-medlemmer:   850,00 kr.
vil gerne være medlem:   400,00 kr.
Torsdag 25. Oktober 2018
klokken 8.00 - 12.00
EASV, Spangsbjerg Kirkevej 103, 6700 Esbjerg

Kontaktperson:
Randi Høxbro
rah@eeu.dk

Google AdWords er det, der foregår bag de annoncer, du ser på Google, hver gang du indtaster en søgning på søgemaskinen Google. Du kan se annoncerne i toppen af søgeresultatet og i højre side, når du har foretaget en søgning.

Google AdWords arbejder sammen med Google Adwords-annoncører for at finde de bedste online reklamer, der matcher dine søgning.

Vil du lære hvordan hvordan du bruger Google Adwords til at tiltrække kunder?

Dette kursus er for dig som endnu ikke har en AdWords konto eller ikke har brugt din AdWords konto endnu, men som godt kunne tænke sig at komme i gang med at bruge Google AdWords til at tiltrække kunder.

Vi gennemgår hvordan du opretter en AdWords konto, og hvordan du opretter dine første kampagner og hvilke forskellige annoncetyper, der findes.

Du vil få en række praktiske opgaver undervejs, og tilegne dig viden til at du selv kan oprette kampagner for din egen virksomhed.

Om underviseren:
Asento er et 360 graders digitalt bureau, som har specialiseret sig i at hjælpe små og mellemstore virksomheder, med at sælge mere, få flere leads og øge deres omsætning online. Asento blev startet i slutningen af 2015. Vi har tidligere brug Asento som undervisere under navnet Seo-service.

 
Videregående?
Umiddelbart efter kurset her, afholdes der adwords for videregående. Det er muligt at tilmelde sig begge forløb - tilmelding skal dog ske på hvert enkelte kursus.

Forplejning udover drikkevarer er ikke inklusiv.