Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Professionelt salg

Professionelt salg
Information
Medlemmer:   200,00 kr.
Ikke - medlemmer:   450,00 kr.
Vil gerne være medlem:   200,00 kr.
Tirsdag 18. September 2018
klokken 8.30 - 12.00
ECH Park, Stormgade 200, 6700

Kontaktperson:
Gitte Sydbøge
gsy@eeu.dk

Salg er mere end blot at sælge - men også en kunst i at lære at sætte sig ind i din kundes tankegang og behov.

Det ved du sikker allerede, men det er et håndværk, der kræver øvelse - igen og igen.

På "professionelt salg" arbejder vi mig at optimere udbyttet af dine salgsindsatser.

Det sker ved hjælp af at give dig nogle enkle redskaber og salgsmetodikker, som vil bidrage til at du bliver i stand til at hjælpe dine kunder endnu mere. 

Den praktiske tilgang i undervisningen gør, at du efter et endt kursus vil opleve et øjeblikkeligt afkast i form af større overblik og du får nemmere ved at finde frem til kundens primære behov.

Går du med tanker om at lade dig inspirere og at optimere din salgsmetodik, så er dette kursus helt klart noget for dig.

Dit udbytte

Du får en indsigt i salgssamtalen der gør dig i stand til at sætte dig ind i kundens tankegang og behov og dermed sælge med kundens udbytte for øje frem for at præsenterer og sælge produkter. 

Om underviseren:

Rasmus Munch (45) er en meget rutineret underviser med speciale i salg.

Hans tilgang til undervisning er baseret på gennemtestede teorier og en meget praktisk tilgang der giver dig som deltager rig mulighed for at prøve salgsmetodikkerne af med det samme. 

Rasmus har en fortid som skuespiller hvilket han bruger i sin undervisning, det gør både undervisningen underholdende og relevant fordi han kan sætte sig ind i kundernes sted og virkeliggøre dem. Rasmus har derudover været virksomhedsejer og de seneste år ekstern konsulent. Her har han hjulpet et væld af virksomheder med at optimere deres salg.