Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

LinkedIn som salgsplatform

LinkedIn som salgsplatform
Information
Medlemmer:   250,00 kr.
Ikke-medlemmer:   850,00 kr.
vil gerne være medlem:   250,00 kr.
Tirsdag 4. September 2018
klokken 8.00 - 12.00
EASV, Spangsbjerg Kirkevej 103, 6700 Esbjerg

Kontaktperson:
Randi Høxbro - tlf: 6060 2310
rah@eeu.dk

Mere end 2 millioner danskere har i dag en aktiv profil på Linkedin og en gennemsnitlig Linkedin profil har i omegnen af 400 forbindelser.

Hvordan benytter du dig af Linkedin til at komme ud til flere med dit budskab? 

Social Selling, der i høj grad er det nye buzzord på LinkedIn, handler om at bruge sit netværk og sociale relationer til at øge salg og omsætning.

At sælge på LinkedIn er dog en kunstart, der kræver øvelse for at mestre - du får derfor på dagen konkrete værktøjer til, hvordan du markedsfører din virksomhed og derved kan tiltrække flere kunder og potentielle medarbejdere via LinkedIn?
 
Oplægget er en lavpraktisk gennemgang af, hvordan du kan bruge LinkedIn til at brande og synliggøre din virksomhed for potentielle kunder og medarbejdere.

Lær bl.a., hvordan du får de gode historier, jeres værdier, image m.v. kommunikeret ud på LinkedIn og ikke mindst, hvordan får du aktiveret dine medarbejdere i denne proces.

  • Nørdede tips om like/delinger og algoritme
  • Kort indblik i LinkedIn virksomhedssiden:
    - Hvilke virksomheder har gavn af en virksomhedsside?
  • Social Selling på LinkedIn:
    - Branding – tilstedeværelse og færden på LinkedIn
    - Boost dine LinkedIn-opdateringer – helt gratis!
  • Aktiver dine medarbejdere på LinkedIn

Målgruppe
Dig, der har styr på din personlige profil og nu har brug for sparring til, hvordan du bruger LinkedIn til markedsføring, samt dig, der arbejder med HR og markedsføring, og ser muligheder i at hele virksomheden bliver mere synlig på LinkedId.

Mød oplægsholder Tonny Mikkelsen

Tonny arbejder til dagligt ved work-live-stay southern denmark og driver sideløbende TonnyMikkelsen.dk, hvor han hjælper virksomheder med at skabe vækst og større indtjening med LinkedIn.