Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Interesseret i markedsmuligheder i Malaysia?

Interesseret i markedsmuligheder i Malaysia?
Information
Tirsdag 16. Oktober 2018
klokken 8.00 - 8.00

Kontaktperson:
Karsten Rieder
kar@eeu.dk

Så har din virksomhed muligheden for at deltage i tilrettelagt B2B program under årsmødet i World Energy Cities Partnership fra den 16.-19. oktober.

Temaet i år er:       ”Powering Collaboration for a sustainable future”

Virksomheder inden for olie og gas industrien er i hovedfokus, men også virksomheder inden for grønne energiløsninger er meget velkomne til at deltage.

B2B programmet giver mulighed for at møde virksomheder fra Kuala Lumpur, Malaysia og virksomhedsdeltagere fra de øvrige WECP byer.

Ud over deltagelse i B2B programmet vil man også have mulighed for at deltage i det øvrige WECP program og dermed møde erhvervsorganisationer, myndigheder og ikke mindst repræsentanter for de øvrige WECP byer som en mulighed for at udvide sit globale netværk.

Esbjerg Erhvervsudvikling og Esbjerg Kommune deltager med en delegation til årsmødet i Kuala Lumpur og vi vil meget gerne have selskab af virksomheder, der ser forretningsmæssigt både i Malaysia og med de øvrige WECP byer.

Information om årsmødet i Kuala Lumpur samt registrering og booking af ophold findes under dette link

http://www.wecpkualalumpur2018.com/

Vil du vide mere om malaysiske markedsmuligheder inden for olie/gas og grønne energiløsninger, kan du læse mere på Malaysian Investment Development Authorithies hjemmeside:

http://www.mida.gov.my/home/services/posts/

For yderligere spørgsmål om årsmødet i Kuala Lumpur, kontakt erhvervschef Karsten Rieder på kar@eeu.dk eller telefon 93950075.