Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Hvordan skaber du merværdi i din virksomhed? Gør din virksomhed klar til salg.

Hvordan skaber du merværdi i din virksomhed? Gør din virksomhed klar til salg.
Information
Torsdag 17. maj 2018
klokken 17.00 - 20.00
Advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius, Esbjerg Brygge 28, 6700 Esbjerg

Kontaktperson:
GertLaustsen
gla@eeu.dk

Vidste du, at jo tidligere du begynder at planlægge et virksomhedssalg eller generationsskifte, desto højere pris får du?

At salgsmodne en virksomhed handler om at gøre din virksomhed mere attraktiv for potentielle købere og samtidig ændre de forhold, som køberen vil betragte som risici, der i sidste ende reducerer salgsprisen. Og det er en fordel at søge rådgivning i rigtig god tid - da den optimerede drift også kommer dig til gavn.

Gå-hjem-mødet er for dig, der er nysgerrig på hvad du skal have med i dine overvejelser i din løbende drift, så din virksomhed fremstår mest mulig attraktiv og klar til salg - det uanset om du overvejer salg om 10 år eller indenfor det næste år. Mødet er også for dig, der overveje at købe en virksomhed, eller som bruger opkøb som vækststrategi  og er nysgerrig på hvordan du opnår den optimale finansiering.

På mødet vil der være fokus på hvordan du skaber merværdi i din virksomhed igennem mere rentabel drift, så din virksomhed bliver klar til salg. Derudover bliver du klogere på hvordan din virksomhed værdiansættes. Da mange virksomheder generationsskiftes, vil vi også komme ind på de mange problemstillinger, som kan opstå, samt hvad du selv kan gøre for at påvirke processen.

Program:

17.00 Velkomst og intro v/ Esbjerg Erhvervsudvikling

17.10 Overvejelser og vigtigheden i at forberede sin virksomhed til salg eller generationsskifte v/ Frans Bennetsen, advokat, Kirk Larsen & Ascanius

18.00 Værdiansættelse og økonomiske overblik v/ Ole H. Pedersen, revisor, Dansk Revision

18.50 Pause, networking og sandwich

19.20 Finansiering af generationsskifte – vækstfondens muligheder for medfinansiering v/ Henrik Godtfredsen, Erhvervskundechef, Vækstfonden

19.50 Afrunding og tak for i aften

 logoer genskifte2018