Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg: 'Servitization' skal sikre vækst i fremtiden

Leadership Esbjerg: 'Servitization' skal sikre vækst i fremtiden
Information
Onsdag 14. November 2018
klokken 7.30 - 10.00
ECH Park, Stormgade 200, 6700 Esbjerg

Syv ud af ti produktionsvirksomheder forventer at salg af service vil stå for størstedelen af omsætningen inden for fem år. Alligevel har kun tre ud af ti virksomheder en strategi for, hvordan service skal blive den nye guldkalv.

Priserne på salg af virksomhedernes fysiske produkter er gennem de sidste 20 år faldet støt. Ny teknologi har skabt muligheder for at levere mere intelligente løsninger, og konkurrencen fra lavtlønslande på traditionelle produktleverancer er samtidig vokset.

Servitization er en interessant mulighed for at udvide forretningen. Man kan øge omsætningen. Men endnu vigtigere er det en måde at knytte tættere bånd til kunderne, så det bliver sværere for dem at skifte leverandør.

Men hvordan håndterer man af de udfordringer, der er forbundet med overgangen til en forretningsmodel, der inkluderer services.? Alt dette vil professor Christer Karlsson fra CBS fortælle mere om. Han står i spidsen for et stort forskningsprojekt finansieret af Industriens Fond omkring emnet.

Du kan læse en artikel om emnet her, og om forskningen her.

 

 


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så læs mere på: Dette link.

Det fulde program for leadership Esbjerg 2018 kan ses her