Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg: Forretningsudvikling med kunden i centrum

Leadership Esbjerg: Forretningsudvikling med kunden i centrum
Information
Onsdag 24. Oktober 2018
klokken 7.30 - 10.00
Oplyses senere

Brugerinddragelse, borgerinddragelse, kundeinddragelse. Uanset ståsted er inddragelse af kunderne blevet det nye sorte i både private virksomheder og offentlige organisationer, når snakken falder på "innovation". Med god grund!

Men hvorfor - og hvornår - giver det mening at inddrage kunderne? Og hvorfor er det, at vi ikke bare gør det?

Med afsæt i international forskning formidler oplægget inspirerende eksempler på produkter og services, der er udviklet sammen med kunderne. Du får desuden nogle enkle redskaber til at bryde med vanetænkningen, se nye muligheder for at forløse din virksomheds potentiale sammen med kunderne og enkle metoder til, hvordan du kan arbejde mere med brugerinddragelse i hverdagen.

 

Om indlægsholderen:

Jacob Høj Jørgensen har som ejer af virksomheden Delendorff Advisory mere end 10 års erfaring som rådgiver i forbindelse med implementering af brugerdrevne innovationsprocesser.

Jacob er medforfatter til bogen På Tværs om grænsekrydsende ledelse og samarbejde, som netop er udkommet på Gyldendal. Desuden har han været rådgiver og sparringspartner i mere end 100 udviklingsprocesser, fra konceptudvikling til implementering og lancering, i små og store private virksomheder, kommuner og sundhedssektoren.

 


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så læs mere på: Dette link.

Det fulde program for leadership Esbjerg 2018 kan ses her