Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg: Teknologi og disruption som aldrig før

Leadership Esbjerg: Teknologi og disruption som aldrig før
Information
Tirsdag 18. September 2018
klokken 7.30 - 10.00
Den Gamle Avlsgård, Farupvej 10G, 6760 Ribe

Vi er på vej ind i et kæmpespring i teknologi-muligheder og anvendelse. Drevet af gennembrud indenfor AI - Artificial Intelligence / kunstig intelligens vil vi opleve store ændringer, ikke bare i den måde vi bruger IT på, men i vores liv, arbejde og hverdag.

Op mod 40 procent af vore nuværende jobs vil forsvinde eller ændre karakter. Nye teknologier som AI, 3Dprint, Internet of Things, med milliarder af enheder på nettet, åbner for masser af nye muligheder - og nye forretningsmodeller. Op til 11 nye forretningsmodeller toner frem på horisonten.

 

Om Preben Mejer:
Direktør for tænketanken og konsulentvirksomheden Radr.

Preben Mejer er af Børsens Nyhedsmagasin valgt til den mest nyskabende danske IT personlighed. Oprindeligt er han uddannet boghandler, og ville have læst psykologi, men brugte i stedet sin tæft for menneskevæsenet til forudsigelse af PC'ens indtog og stiftede Danmarks første og største leverandør af PC'er, DanaData. Startede senere Danmarks dengang største internetvirksomhed, TDC Internet.

Flerdobbelt prismodtager, blandt mange andre Civiløkonomernes CIVI pris for indsatsen med at udvikle Århus-regionen, IVÆKSTprisen for enestående indsats for dansk iværksætteri. Preben ses ofte i medierne, og er kendt for talløse TV indslag i TV2 Go'morgen Danmark og andre TV kanaler.

I 2012 startede Preben RadrLab, der fanger trends og muligheder der opstår ud af IT. Radr er en tænketank og en konsulentvirksomhed med holdninger. RadrLab og Preben arbejder blandt andet med SE/SydEnergi, TeliaSonera, Gyldendal/Systime og GN Group

Prebens fokus i dag er trends, formidling og venture. Når det handler om IT og trends er det ofte Preben der citeres.

 

 


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så læs mere på: Dette link.

Det fulde program for leadership Esbjerg 2018 kan ses her