Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg: Big Data eats strategy for Breakfast!

Leadership Esbjerg: Big Data eats strategy for Breakfast!
Information
Tirsdag 17. April 2018
klokken 7.30 - 10.00
ECH Park, Stormgade 200 6700 Esbjerg

Organisationer fokuserer i stigende grad på, hvordan de kan bruge Big Data strategisk. Der investerer milliarder af kroner i denne ny teknologi, men værdien og afkastet viser sig tit at være begrænset.

Sådanne udfordringer kan meget vel skyldes ledernes mindset, der begrænser hvordan organisationen bruger Big Data-teknologi til at styrke interaktionen og samspillet med kunder og andre interessenter.

Det første skridt på vejen mod at få succes med Big Data er derfor at identificere og udfordre sit ledelsesmæssige mindset. Vi viser og diskuterer vi fire dominerende ledelsesmæssige mindset, der hver især fører til fire unikke Big Data strategier.

Når ledere inden for samme team har forskellige mindset, kan det føre til manglende mental og organisatorisk alignment og problemer med at håndtere disruption.

Da mindsets ofte er ubevidste, har vi tilbyder vi at du tager en onlinetest inden mødet , der hjælper dig med at identificere dit dominerende mindset.

Det vil give dig et solidt afsæt til at vurdere og beslutte hvad der er din virksomheds optimale strategiske vej til Big Data succes?

Om indlægsholderen:

Per Østergaard Jacobsen, direktør i konsulent virksomheden Efficiens, og ekstern lektor på Institut for Afsætningsøkonomi, CBS

Per har arbejdet med og skrevet 12 bøger om kundedata, CRM, kunderelationer og loyalitetskoncepter i sin karriere og anses for en af de førende danske eksperter inden for feltet.

Per deltager også i forskningsprojekter og har holdt mere en 25 internationale konferenceoplæg om strategisk brug af Big Data.
Han har været projektleder og medstifter af forskningsprojektet "Fra Rio til Roskilde", et af verdens største Smarter City Big Data live labs.

Per var initiativtager til Digitaliseringsprisen i 2004, der præmierer offentlige virksomheder for deres digitaliseringsarbejde til gavn for borgere og samfund.

Er netop aktuel med bogen - "Distrupt dit mindset og få succes med Big Data" som er skrevet sammen med Lektor Pernille Rydén, DTU og Professor Torsten Ringberg , CBS

 


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så læs mere på: Dette link.

Det fulde program for leadership Esbjerg 2018 kan ses her