Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg: Strategi implementering og adfærdsledelse

Leadership Esbjerg: Strategi implementering og adfærdsledelse
Information
Onsdag 21. Marts 2018
klokken 7.30 - 10.00
BDO, Bavnehøjvej 6, 6700 Esbjerg

Hvordan implementerer og realiserer man en strategi og lignende andre forandringsplaner bedst muligt?

Med udgangspunkt i forskning og fremtidsforskning i det moderne arbejdsliv - trends, status, nuværende forhold, symptomer og taler Alexandra Krautwald om årsager til at implementering så ofte fejler.

Med baggrund i nyeste viden om menneskets hjerne og biologi samt vores nedarvede tilbøjeligheder og begrænsninger for du her klarhed og viden om, HVORFOR og hvor tingene går galt. Ofte, så sidder vi fast og fokuserer på HVAD, der gør galt, og dermed skaber grobund, for at det samme kan gå galt igen.

Der er nemlig nogle helt KONKRETE grunde til, at vi igen og igen gør de samme "fejl".

Om Alexandra:
Alexandra Krautwald har 25 års erfaring inden for strategiimplementering, lønsomhedsoptimering og lederudvikling. Hun arbejder som personlig forretningsrådgiver for en række top- og mellemledere i dansk erhvervsliv. Alexandra er uddannet inden for kommunikation, adfærdspsykologi og ledelse og er forfatter til bogen Strategiimplementering, samt bogen Oplagt - at lede adfærd. Hun skriver artikler og indlæg i Børsens Ledelseshåndbøger og er fast blogger på Børsen.dk, hvor hun deler tanker og erfaring inden for forretningsudvikling, ledelse og optimering af forretningsresultater.

 


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så læs mere på: Dette link.

Det fulde program for leadership Esbjerg 2018 kan ses her