Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg: En vinders kropssprog

Leadership Esbjerg: En vinders kropssprog
Information
Onsdag 28. Februar 2018
klokken 7.30 - 10.00
Den Gamle Avlsgård, Farupvej 10G, 6760 Ribe

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropssprog, motivation og sammenhængen mellem krop og psyke.

Med udgangspunkt i sin ekspertviden og mangeårige erfaring på området holder han foredrag for erhvervsfolk og offentlige og private organisationer i ind- og udland om kropssprog, salg, og hvordan man kan skabe tillidsfulde og gode relationer, og motivere sig selv og sine medarbejdere.

Med sin ekspertviden inden for kropsprog guider Jesper Bergstrøm til daglig politi, forsikringsfolk og advokater til at kunne aflæse menneskers troværdig, ligesom han hjælper sælgere, ledere og rådgivere til at fremstå troværdige, selvsikre og have mere gennemslagskraft, når de skal præsentere dem selv for kunderne. Jesper har blandt andet hjulpet Apple, Coloplast, TV2 og IBM. Derudover optræder Jesper Bergstrøm ofte på TV, som under valgkampen i 2015 hvor han gav skarpe analyser af politikernes kropssprog, og hvad det siger om deres troværdighed.

Jespers foredrag om kropssprog i ledelse giver indsigt i eget kropssprog, forståelse for medarbejdernes signaler, og indsigt i hvordan man strategisk bruger sin viden om andre menneskers kropssprog. Derudover giver han værktøjer til at blive en inspirerende leder, og hvordan man mere effektivt kommunikere gennem sit kropssprog.

 


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så læs mere på: Dette link.

Det fulde program for leadership Esbjerg 2018 kan ses her