Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg: 1925 modellen - innovation i øjenhøjde

Leadership Esbjerg: 1925 modellen - innovation i øjenhøjde
Information
Tirsdag 30. Januar 2018
klokken 7.30 - 10.00
Scandic Hotel Esbjerg, Strandbygade 3, 6700 Esbjerg.

Mange organisationer taler om innovation. Mange organisationer vil gerne være innovative. Men hvordan griber man lige det der med innovation an, så alle i organisationen kan bidrage og være med i processen?

Vi har inviteret Carsten Borch, der har skrevet bogen "1925 modellen". Modellen er en simpel og systematisk arbejdsmetode, der kvalitetssikrer idéer og arbejder med de fem faser, som idéer skal igennem for at skabe værdi.

Kald det innovation, kald det designtænkning. Kald det lige hvad du vil. Du kommer til at lære at gøre forbedring større end forandring.

Carsten Borch har selv udviklet metoden og arbejdet med facilitering af innovationsprocesser siden år 2000. 1925 modellen bruges i både firmaer, forvaltninger, forsvaret og folkeskolen.

På mødet får du først en times introduktion til den simple og systematiske arbejdsmetode, der gør det nemt for alle at bidrage til innovationsprocesser. Den efterfølgende time bruges på at hjælpe dig med at formulere dit helt eget krystalklare spørgsmål, så du kan sætte gang i din egen innovationsproces.

 


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så læs mere på: Dette link.

Det fulde program for leadership Esbjerg 2018 kan ses her