Design i praksis for ledere

Design i praksis for ledere
Information
torsdag 1. marts 2018
klokken 8.30 - 15.30
Esbjerg erhvervsudvikling Niels Bohr vej 6

Kontaktperson:
Karsten Bech, 22 51 09 15
karb@dskd.dk

Lederkursus - Design i praksis for ledere

Designtænkning er uden tvivl verdens mest gennemprøvede og velansete metode i forhold til at skabe innovation og løse komplekse problemstillinger

Inden for næsten alle brancher er øget forandringshastighed og disruption blevet et grundvilkår, som man skal lære at leve med. “Innovate or die” og “Fail fast” er blevet populære paroler. Men hvordan kan du leve op til forandringsræset og skabe en stærk innovativ udviklingskultur i din virksomhed?


På kurset “Design i Praksis for ledere” lærer du, hvordan du kan skabe resultater for dig selv og din virksomhed ved at arbejde med designtænkningens metoder og processer. Du får inspiration til, hvordan ledelse og medarbejdere kan samles om et fælles fokus i innovationsarbejde, og derigennem styrke virksomhedens konkurrencekraft på markedet.


I praksis får du mulighed for at gå forrest i forhold til at skabe en udviklingskultur i din virksomhed. Desuden får du en lang række konkrete værktøjer og metoder, som kan være med til at gøre dig bedre til at træffe de rigtige valg for fremtiden.


Da kurset er gratis, kan din virksomhed med fordel sende både ledere og medarbejdere af sted, hvilket er en fordel, da kursets pointer og værktøjer dermed efterfølgende kan implementeres i praksis i jeres hverdag.

 

Se kursus for medarbejder her

 

Kurset består af 5 enkelte kursusdage fordelt over 4 mdr.

SE DET FULDE PROGRAM HER

 

Tilmelding her