Vi er på udkig efter virksomheder med vækstpotentiale

Vi er på udkig efter virksomheder med vækstpotentiale
Information
onsdag 1. november 2017
klokken 8.00 - 8.05

Scaleup2017
Vidste du at Esbjerg Erhvervsudvikling er en del af projektet Scale-Up Denmark powered by Next Step Challence og driver et elite træningscenter for vækstvirksomheder indenfor Offshore Industri ?

Vi er på udkig efter virksomheder med vækstpotentiale, som vi kan tilbyde et accelerator træningsprogram til optimering og udvikling af virksomheden. Programmet er et landsdækkende tiltag fra de danske regioner og EU’s regionale fond. Formålet er at udvikle væksten i Danmark. Det gælder også for udenlandske virksomheder.

Derfor; hvis du møder interessante mindre virksomheder på din vej eller gode forretningsidéer, vil vi blive meget glade for at du nævner vores projekt og muligheden for at få et professionelt boost.

Til de særligt udvalgte virksomheder tilbyder vi et 5 måneders træningsforløb med en værdi af kr. 250.000,- men vigtigst af alt er selve det netværk vi kan introducere din virksomhed til. Vi samarbejder tæt med toppen af dansk erhvervsliv – både som eksperter men også som tiltrækning af de rette investorer.

Lige nu er der åben for ansøgninger frem til den 1. november 2017.

Hvad er Scale Up Denmark?
Scale-Up Denmark dækker i alt 12 branche-centre. Her i Esbjerg driver vi gennem SE Next Step Challenge i alt tre af disse centre: Energieffektive Teknologier, Oplevelseserhverv og Turisme samt Offshore Industri. De øvrige branche-centre drives af andre virksomheder rundt om i landet.

SE MERE I PDF'EN HER


Hvad siger tidligere deltagere og samarbejdspartnere?

Torben Farup Henriksen, CEO Real Safety – vinder af Next Step Challenge Offshore 2017!
Real safety nyhed

”Det har været en fantastisk rejse! Programmet gjorde, at vi nu står skarpt og at vi går en eksplosiv fremtid i møde, når det gælder vækst. Real Safety tog de vigtigste skridt i den retning, takket være Scale-Up Denmark.”


Ali Khatam, Co-Founder Qampo
Qampo lille nyhed

“Next Step Challenge har givet os en grundig indsigt i offshore industrien samt et  værdifuldt netværk til vores virksomhed. Vores produkt favner meget bredt, da det er et beslutningsværktøj, som kan implementeres i stort set alle brancher. Vores udfordring har været at tilpasse vores virksomhed, og sikre den stærkeste strategi i et høj-potentielt marked. Next Step Challenge har muliggjort den rejse."
 
Verner Andersen, VP Semco Maritime Verner Andersen Semco nyhed

“Vi får adgang til innovation og nye idéer - og de små virksomheder, startups og
entreprenører, får adgang til både nye markeder samt produktionsfaciliteter, som de ellers ikke ville have mulighed for, uden programmet. Det er ren win-win for begge parter.”