HR netværksmøde hos Mærsk Oil - om tiltrækning og integration af internationale medarbejdere

HR netværksmøde hos Mærsk Oil - om tiltrækning og integration af internationale medarbejdere
Information
tirsdag 5. september 2017
klokken 8.00 - 10.00
Marsk Oil, Britanniavej 10, 6700 Esbjerg

HR netværket er inviteret på besøg hos Mærsk Oil på hovedkontoret i Esbjerg.

Mærsk Oil er en af Esbjergs helt store arbejdspladser og en offshore virksomhed med aktiviteter i hele verden. Der har på det seneste været stor opmærksomhed omkring virksomheden i forbindelse med en række organisationsændringer, herunder flytning af medarbejdere fra København til Esbjerg.

Mærsk Oil er en af de virksomheder i Esbjerg, der i meget høj grad ansætter internationale medarbejdere. Arbejdet med at tiltrække og fastholde dem er en højt prioriteret opgave hos virksomheden. Derfor er det med stor fornøjelse, at vi inviterer til HR netværksmøde med følgende program:

8.00 Velkomst og morgenmad.
8.20 Præsentation af Mærsk Oil v/Head of Recruitment, Mikkel Stephansen.
8.40    Forberedelse, organisering og gennemførsel af flytningen af medarbejdere fra København til Esbjerg v/Project Manager Co-location, Mikael Tubæk.
9.10 En af Mærsk Oils internationale medarbejdere fortæller om sine egne og familiens oplevelser og udfordringer i forbindelse med ansættelsen i en stor dansk virksomhed.
9.30 Diskussion og netværk.
10.00 Tak for i dag!
   

Om netværket

HR netværket i Esbjerg Erhvervsudvikling inviterer HR ledere til fire årlige netværksmøder med input og sparring om tiltrækning af højtuddannet arbejdskraft.

Til hvert møde tages et relevant emne op. Derudover er der mulighed for at udveksle erfaringer bredt. Det overordnede tema for møderne i 2017 er tiltrækning og fastholdelse af internationale højtuddannede. Det bliver i høj grad en snak om tilpasning og kulturmøder, så emnet er også relevant for virksomheder, som ikke ansætter internationale medarbejdere.

Vi gør opmærksom på, at HR netværket er forbeholdt HR ledere, der arbejder med tiltrækning og rekruttering til egen virksomhed.

Det er gratis at deltage i netværket.

Tilmelding: På mail senest tirsdag den 29. august til Birgit Bech Jensen på bbj@eeu.dk.