Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg - Psykisk arbejdsmiljø kan ses på bundlinien

Leadership Esbjerg - Psykisk arbejdsmiljø kan ses på bundlinien Tilmeld
Information
Fredag 30. August 2019
klokken 7.30 - 10.00
AM Eksperten, Auktionsgade 3, 6700 Esbjerg

Kontaktperson:
Karsten Rieder
kar@eeu.dk

Hvert år er 15.500 fuldtidspersoner helt eller delvist syge pga. dårligt psykisk arbejdsmiljø, viser undersøgelse fra FTF. Samlet set koster dårligt psykisk arbejdsmiljø på jobbet samfundet mere end 30 milliarder kroner om året.

Det psykiske arbejdsmiljø er med andre ord vor tids store udfordring. På trods af fakta halter indsatsen mod dårligt psykisk arbejdsmiljø langt efter indsatsen for det fysiske arbejdsmiljø. Men det giver god mening at arbejde målrettet og strategisk med psykisk arbejdsmiljø. Det giver færre sygedage, minde udskiftning af personalet og kan ses på bundlinjen hos de virksomheder, der ligger godt i undersøgelser.

Bent Würsching fra Arbejdsmiljø Eksperten fortæller omkring årsagerne til sygemeldinger med baggrund i psykisk arbejdsmiljø, hvilke faktorer, der påvirker det psykiske arbejdsmiljø og kommer med gode råd til hvordan man kan arbejde med emnet igen virksomhed.