Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg - Transformation til moderne digital virksomhed

Leadership Esbjerg - Transformation til moderne digital virksomhed
Information
Onsdag 11. December 2019
klokken 16.00 - 19.00
Scandic Olympic, Strandbygade 3, 6700 Esbjerg

Kontaktperson:
Karsten Rieder
kar@eeu.dk

Hvordan transformerer man en traditionel virksomhed til en moderne digital virksomhed?

NorSea Group har, med direktør Jesper Høj-Hansen i spidsen, været (og er) under en enorm transformation i rejsen ind i en mere digital arbejdsform.

Den nye arbejdsform skal både lette dagligdagen for medarbejderne og gøre virksomheden endnu mere konkurrencedygtig. Men det påvirker helt konkret måden, hvorpå både speditøren og truckføreren arbejder og tænker på. Arbejdsgangene bliver hele tiden effektiviseret og hos NorSea Group har man fået indarbejdet en kultur, hvor alle medarbejdere er med til at flytte virksomheden, når det kommer til innovation.

Jesper Høj-Hansen kommer og fortæller om rejsen, og hvordan han samtidig med den nye digitale strategi, ligeledes har arbejdet med kulturændring og organisationsændring i NorSea Group.


Efter indlægget byder vi på vinsmagning og tapas.


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så kontakt Karsten Rieder på kar@eeu.dk

Leadership Esbjerg er et uformelt topledernetværk, hvor vi bestræber os for at give toplederne ny viden om ledelse og virksomhedsstrategi, samt fortrolige sparringspartnere.

Leadership Esbjerg består af mange forskellige typer virksomheder, fra forskellige brancher, fordi vi tror på at vores medlemmer opnår stor læring ved at møde mennesker med andre synspunkter og udgangspunkter.

Det er vores vision at være det ypperste faglige netværk for topledere i Esbjerg komune med vægt på faglig udfordring og inspiration omkring ledelse.