Esbjerg Erhvervsudvikling bliver til Business Esbjerg

Læs mere

Esbjerg Erhvervsudvikling hedder nu Business Esbjerg. Vi er klar med en ny hjemmeside i foråret. Læs mere om Business Esbjerg her.

Leadership Esbjerg - FN’s 17 Verdensmål – som strategisk værktøj

Leadership Esbjerg - FN’s 17 Verdensmål – som strategisk værktøj
Information
Tirsdag 22. Oktober 2019
klokken 7.30 - 10.00
Sted følger

Kontaktperson:
Karsten Rieder
kar@eeu.dk

FN’s 17 bæredygtighedsmål - eller blot verdensmålene - er ved at blive en del af mange virksomheders strategi og forretningstænkning.

Foredraget handler om verdensmålene, deres baggrund og indhold og deres betydning for virksomheders, kommuners og landes udvikling i de kommende år.

Bæredygtighed går aldrig af mode; bæredygtighed vil altid være en vigtig dagsorden. Derfor skal alle virksomheder i de kommende år vænne sig til denne nye verden og de muligheder og udfordringer, som de byder på for virksomheder, kommuner mm.

Steen Hildebrandt, R, Ph.D., er professor emeritus i organisations- og ledelsesteori på Institut for Marketing og Organisation, Aarhus Universitet. Fra 2014 Adjungeret professor i lederskab ved Center for virksomhedsudvikling og ledelse, Institut for Produktion og erhvervsøkonomi, CBS, Handelshøjskolen i København. Fra 2015 adjungeret professor ved Institut for filosofi og læring, Det samfundsvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet.


Bemærk:

Dette er et lukket arrangement for medlemmer af Leadership Esbjerg. Er du nysgerrig på at høre mere om netværket og ønsker du at deltage som gæst, så kontakt Karsten Rieder på kar@eeu.dk

Leadership Esbjerg er et uformelt topledernetværk, hvor vi bestræber os for at give toplederne ny viden om ledelse og virksomhedsstrategi, samt fortrolige sparringspartnere.

Leadership Esbjerg består af mange forskellige typer virksomheder, fra forskellige brancher, fordi vi tror på at vores medlemmer opnår stor læring ved at møde mennesker med andre synspunkter og udgangspunkter.

Det er vores vision at være det ypperste faglige netværk for topledere i Esbjerg komune med vægt på faglig udfordring og inspiration omkring ledelse.